Soluția oricărei probleme juridice

Ce mă recomandă?

Capacitate profesională de a aborda chestiuni din orice domeniu al dreptului, de la civil și comercial până la dreptul penal, administrativ sau fiscal.

Calificarea profesională si experienta permit abordarea cauzelor complexe în cel mai eficient mod, chiar și atunci când dosarul impune soluționarea unor probleme ce aparțin unor ramuri diferite ale dreptului. Soluțiile juridice propuse sunt fundamentate pe o cunoaștere aprofundată a sistemului de justiție românesc.

Experiența practică de muncă, înțelegerea jurisprudenței și a legislației naționale și internaționale sunt avantaje care permit oferirea unor soluții utile și inovative, într-un timp cât mai scurt.

Contact
Despre avocat Gagiu Elena Alexandra
12
Ani de experiență
03 About
04 About

Cabinetul de avocat "Gagiu Elena-Alexandra", prin avocatul titular este prezent oriunde este nevoie, în România și peste hotarele ei, pentru a oferi asistență juridică, pentru a fi un aliat puternic în negocierile de afaceri și pentru a oferi reprezentare în fața organelor de anchetă și instanțelor românești și internaționale.

Avocatul Gagiu Elena-Alexandra este alături de oamenii care au nevoie de un apărător al propriilor drepturilor și alături de companiile care își doresc să desfășoare afaceri în deplină legalitate, cu riscuri minime, alături de un partener de încredere cu expertiză dovedită în domeniul juridic.

Contact

Recenzii primite și recomandări

Ce părere au clienții mei despre activitatea desfășurată.

Pentru veridicitate, fotografiile expuse sunt capturi de ecran facute pe un grup de Facebook și relatează opinia nesolicitată a clienților.


Avocat recomandat

Aveți o întrebare?

Mă puteți contacta oricând folosind formularul de contact din pagina cu același nume.

Contacți-mă